Ресторан "Публика"

Мінск, г. Мінск, пр-т Пераможцаў, 21

Кухня: Беларуская, Еўрапейская

Рэстаран

Госці тут могуць замовіць стравы еўрапейскай кухні з ухілам у скандынаўскія матывы. У меню швайнбратен па-дацку, стейк, тарнада, дацкія бутэрброды - сморреброды, 5 відаў салат скандынаўскай накіраванасці. Акрамя таго, шэф-повар установы імкнецца развеяць стэрэатыпы аб нацыянальных стравах, прапаноўваючы наведвальнікам паспрабаваць беларускую вясковую і шляхецкі кухню, стравы якой прыгатаваныя ў новай інтэрпрэтацыі старадаўніх рэцэптаў.

Інтэр'ер у стылі лофт
У рэстаране па-хатняму камфортна. Асноўны зала пабіты на некалькі зон, у установе ёсць свая ацяпляны тэраса, танцпол і сцэна для выступу музычных гуртоў. У цэнтры памяшкання знаходзіцца вялікая барная стойка, над якой застыла з расчыненай пашчай чатырохметровым акула. Вылучаецца і сама стойка. Яна складаецца з блокаў солі, якія выпускаюць прыемны сіні святло ў прыцемках.

Атмасферна, ўтульна і смачна
Асноўны акцэнт "Публікі" - гэта добрае абслугоўванне і добрая кухня. Шэф-повар надае ўвагу не толькі густу страў, але і падачы, імкнучыся зрабіць іх знешні выгляд максімальна прывабным з гастранамічнай пункту гледжання, і распаліць апетыт гасцей яшчэ да ежы. У падрыхтоўцы выкарыстоўваюцца якасныя свежыя інгрэдыенты, таму многія прадукты беларускага паходжання.

Карта месцазнаходжаньня


Вярнуцца да спісу

Cannot find 'sights' template with page ''