Мінск, пр-т Пушкіна, 39
Кухня: Беларуская, Італьянская, Еўрапейская
Рэстаран
На першым паверсе гасцінічнага комплексу "Арбіта" размяшчаецца "Піцэрыя" з вялікім выбарам італьянскіх страў і піцы, а так жа "Бар-лінія", дзе Вы можаце атрымаць асалоду ад свежай выпечкай з кубкам духмянай кавы, Асноўны залу рэстарана "Арбіта" размяшчаецца на другім паверсе .
"Піцэрыя" - невялікае па памеры ўстанова, якое стварае асаблівы ўтульны настрой.
Меню піцэрыі гасцінічнага комплексу "Арбіта" мільгае вялікай разнастайнасцю страў. Шэф-повар пышна рыхтуе традыцыйныя стравы італьянскай кухні. Вам абавязкова пададуць да стала цудоўныя Тальятелле - плоскія доўгія стужкі тыпу "пасты", да якіх прапануецца некалькі відаў соусаў. Разнастайныя варыяцыі спагецці, халодныя закускі, супы і гарачыя стравы.
Фірмовая страва меню - піца з аднайменнай гасцініцы назвай "Арбіта"! А калі Вы хочаце стварыць піцу сваёй мары - адважвайцеся! Майстэрскі шэф-повар зробіць яе на Вашу індывідуальнай, будзе ўсё, як вы любіце!
"Бар-лінія" - цудоўнае месца для сустрэч, зносін і адпачынку. Мяккія канапкі і невялікія столікі - тут пануе атмасфера выгоды і камфорту. У бары заўсёды можна атрымаць асалоду ад свежай і смачнай выпечкай або правесці час за кубачкам духмянага кавы.
Асноўны залу рэстарана разлічаны на 300 гасцей пры правядзенні банкетаў і прывітальных вячэр, а гэтак жа на 700 гасцей пры правядзенні фуршэтаў.
Асаблівай увагі заслугоўвае Шэф-кухар гасцінічнага комплексу "Арбіта", які прыгатуе для Вас вытанчаныя стравы беларускай і еўрапейскай кухні, а расслабляльная Lounge-музыка створыць асаблівую атмасферу выгоды.
1
2...
511